Postavimo Srbiju na svetsku mapu filmskih lokacija

Brendirajmo Filmske lokacije u Srbiji
Dovedite filmsku produkciji u svoj grad

Serbia-movie-locationBeograd je kao filmska lokacija stranim producentima i rediteljima odavno primamljiv, zbog čega su atraktivne gradske lokacije dale ambijent mnogim stranim filmovima. Srbija, s druge strane poseduje veliki potencijal u neotkrivenim lokalitetima koji imaju filmski kontekst.Tim povodom smo pokrenuli blog o filmskim lokacijama u Srbiji, koji pruža mogućnost filmskim stvaraocima da dođu do potencijalne scenografije. Ideja nam je da kroz blog post-ove upoznamo strane produkcije sa filmskim potencijalom naše zemlje, kako bi se oni odlučili da dođu i smeste radnju filma u nekom našem gradu.
Kako bismo brendirali filmske lokacije u Srbiji, pokrenuli smo inicijativu za prikupljanje fotografija zanimljivih mesta u našoj zemlji. Želimo da omogućimo mladim fotografima da prezentuju svoj rad i stil, da se afirmišu, ali i da budu vodiči i kontakti Menadžerima lokacija.

Ukoliko želite da pomognete u prezentovanju Srbije kao filmske lokacije, ali i da nam otkrijete fotografijom filmične lokacije vašeg kraja, koje će biti viđene širom sveta, pošaljite nam e-mail sledeće sadržine:
• Ime i prezime
• Link ka sajtu gde se nalaze vaše fotografije (kako bismo link-ovali vaše ime)
• Fotografije sa nazivom lokacije
Lokacije na koje treba obratiti pažnju su: mostovi, parkovi, šume, močvare, reke, napuštene zgrade i industrijski kompleksi, arhitektonski različite zgrade (moderni, otomanski, austro-ugarski stil), neobični predeli, interesantan enterijer (zgrade, kuće, javne institucije), srednjevekovne tvrđave i utvrđenja.
Pošaljite radove do 1. aprila 2015. godine na movielocation@ypsmedia.com

http://ypsmedia.com/movie-location/filmske-lokacije-u-srbiji/

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s